ÖSSZETEVŐK: kukoricafehérje, rizs, kukorica, napraforgóolaj, borsó, szárított burgonya, tápióka, rizskorpa, élesztő, rizsfehérje, búzafehérje, hidrolizált zöldségek (vegetáriánus ízű), almapép, kalcium-karbonát, árpa, algaolaj, hínár, szárított zöldségek (tök, lucerna, sárgarépa, szilva, áfonya, petrezselyem, zsálya, kakukkfű, édesgyökér, lonc, spirulina, oregánó, menta, yucca, cikória (FOS-ban gazdag)), kálium-klorid, nátrium-klorid, monokalcium-foszfát, növényi kivonatok (citrusfélék, szőlőhéj, zöld tea, pitypang, aloe vera)
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: 25% nyersfehérje, 10% zsírok, 3% nyersrost, 6% nyershamu, 0,9% kalcium, 0,8% foszfor
VITAMINOK, PROVITAMINOK, NYOMELEMEK ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOK kg-onként:
A-vitamin 18000 UI
D3-vitamin 1500 UI
E-vitamin 150 mg
B1-vitamin 7,25 mg
B2-vitamin 10 mg
B3-vitamin 68,45 mg
B5-vitamin 27,23 mg
B6-vitamin 6,67 mg
B7-vitamin 0,17 mg
B9-vitamin 1,67 mg
B12-vitamin 0,05 mg
L-treonin 500 mg
L-lizin-monohidroklórhidrát 500 mg
L-triptofán 100 mg
DL-metionin 100 mg
taurin 450 mg
Vas (vas(II)-szulfát, monohidrát) 82,5 mg
Jód (kálium-jodid) 3,85 mg
Réz (réz(II)-szulfát-pentahidrát) 11 mg
Mangán (mangán(II)-oxid) 8,25 mg
Cink (cink-oxid 132 mg; (aminosav cink-kelát-hidrát 25 mg)
Szelén (nátrium-szelenit) 0,13 mg
TECHNOLÓGIAI ADALÉKOK: antioxidáns tokoferolok.
ENERGIA: 3580 kcal / kg